Hi! I'm Tani Marku!

Pershendetje, quhem Tani.
Fotografia është  një pasion i trashëguar nga familja. Rrallë ndodh që profesioni është njëkohësisht edhe pasioni i jetës. Ndihem me fat që kjo ka ndodhur në rastin tim. Gjithmonë më ka pëlqyer që ta ndal kohën për një çast me qëllim që kujtimet e bukura dhe emocionet e momentit të mos shlyhen kurrë nga kujtesa. Kjo ka qenë dhe është filozofia që më ka frymëzuar në zhvillimin e këtij profesioni.
Në këte profesion jam aftësuar në përdorimin e shumë teknikave fotgrafike të cilat jane: STUDIO PHOTOSHOOTING, FINE ART PHOTOGRAPHY, WEDDING PHOTOGRAPHY, STILL LIFE, PORTRAITURE, MODELING, LOW LIGHT TECHNIQUE, BRIDE PHOTOSHOOTING, EVENT PHOTOS, NATURE, TRAVELING, ect…
 E di që të qëndrosh para aparatit fotografik është disi e sikletshme, prandaj përpiqem që tia bëj sa më të lehtë këtë eksperiencë personit që kam në fokus. Qëllimi im është që te jem sa më miqësor me subjektin e fotos, pasi dua që njerëzit të përqendrohen në eventin e tyre dhe emocionet të lexohen sa më mirë në foto.
Lejomëni ju lutem, që këto copëza kujtimesh ti bëjmë të paharrueshme së bashku!

Lexo më shumë >

Wedding Photographer based in Tirane, Albania. Fotograf dasmash ne Tirane. Foto per evente. Modeling.

Hi! I'm Tani Marku!

Pershendetje, quhem Tani.
Fotografia është  një pasion i trashëguar nga familja. Rrallë ndodh që profesioni është njëkohësisht edhe pasioni i jetës. Ndihem me fat që kjo ka ndodhur në rastin tim. Gjithmonë më ka pëlqyer që ta ndal kohën për një çast me qëllim që kujtimet e bukura dhe emocionet e momentit të mos shlyhen kurrë nga kujtesa. Kjo ka qenë dhe është filozofia që më ka frymëzuar në zhvillimin e këtij profesioni.
Në këte profesion jam aftësuar në përdorimin e shumë teknikave fotgrafike të cilat jane: STUDIO PHOTOSHOOTING, FINE ART PHOTOGRAPHY, WEDDING PHOTOGRAPHY, STILL LIFE, PORTRAITURE, MODELING, LOW LIGHT TECHNIQUE, BRIDE PHOTOSHOOTING, EVENT PHOTOS, NATURE, TRAVELING, ect…
 E di që të qëndrosh para aparatit fotografik është disi e sikletshme, prandaj përpiqem që tia bëj sa më të lehtë këtë eksperiencë personit që kam në fokus. Qëllimi im është që te jem sa më miqësor me subjektin e fotos, pasi dua që njerëzit të përqendrohen në eventin e tyre dhe emocionet të lexohen sa më mirë në foto.
Lejomëni ju lutem, që këto copëza kujtimesh ti bëjmë të paharrueshme së bashku!

Lexo më shumë >

Agron & Emanuela

Jemi krenarë që të kemi patur ty si fotograf. Je një artist i vërtetë!

Elio & Vita

Foto bellissime e naturale!

Kleant & Erga

Jemi shumë të kënaqur nga bashkëpunimi dhe nga rezultati. Shumë i talentuar!

null
Wedding
Kujtimet jua bëjnë më të paharrueshme ditën më të rëndësishme të jetës suaj. Ne sigurohemi qe te kapim çdo emocion, te cilin mund ta përjetoni përsëri sa herë shihni fotot.
Shiko me shume
null
Event
Momentet marrin vlerën e vërtetë kur kthehen në kujtime.
Ja pse për çdo event, ceremoni ose rast të rëndësishëm ne jemi aty.

Coming soon
null
Portraits
I dua shumë fotot pasi gjëja më e mirë e tyre është se,
ato kurrë nuk ndryshojnë . . .
. . . EDHE KUR NJERIU NË TË NDRYSHON!
Coming soon

Deshiron te kesh kujtimet e tua me te rendesishme te ruajtura ne cilesine me te mire?

Ke ardhur ne vendin e duhur...