SHQIP

Faqja ime oficiale nuk eshte ende online por do te jete se shpejti. Gjithsesi, me poshte do te gjeni nje numer kontakti dhe nje adres emaili per kedo qe eshte i interesuar per nje website.

ENGLISH

My official site is not online… yet. But still you can find below my contact information if you are interested to have your own website.

Nr: +355 68 553 6251
Email: serxhiosulaj5@gmail.com